21.09.21 наш директор Марина Антонюк виступить гостьовим спікером в сесії про інструменти інтернет-маркетингу та трохи розповість саме про наш досвід
на курсі Google для туризму курс із розвитку цифрових навичок для туристичного бізнесу. Курс, організований компанією Google, стартував 9 вересня, але найцікавіше – попереду.

Курс має декілька рівней складності в кожній темі, тож буде корисним і якщо Ви ще не онлайн, а тільки плануєте, а також Ви знайдете для себе корисне, якщо Ви давно онлайн, але завжди виходять нові корисні інструменти.

Упродовж курсу Ви дізнаєтеся, як зробити Ваш бізнес помітним онлайн, створити й розвивати сайт, що привертає увагу клієнтів, а також використовувати цифрові інструменти для маркетингу та робочих процесів.

Курс розроблений експертами в галузі для власників, керівників і маркетологів малого та середнього туристичного бізнесу: готелів, курортів, кафе, ресторанів, туристичних агенцій, крамниць, місць туристичної привабливості.

Під час курсу учасники:

  • дізнаються, як використовувати цифрові інструменти Google для розвитку й розширення бізнесу;
  • отримають практичні знання від експертів із реклами, соціальних мереж, оптимізації сайтів, фотосправи та інструментів Google;
  • почують історії успішного досвіду застосування цифрових технологій від представників бізнесів;
  • отримають відповіді на свої запитання від тренерів.

Курс має три рівні складності й буде корисним як для тих, чий бізнес ще не представлений онлайн, так і для тих, хто вже вийшов в онлайн. 98% учасників попереднього курсу зазначили його практичну користь.

Реєстрація на курс та огляд програми доступні за цим посиланням. Ви можете зареєструватися на весь курс або лише на ті тренінги, які Вам цікаво відвідати.

До зустрічі онлайн!